Weekendafsluiting Fliertweg 30 juni - 3 juli

26-06-2023
1031 keer bekeken

Van vrijdagavond 30 juni 20.00 uur tot dinsdag 3 juli rond 06.00 uur wordt de Fliertweg (tussen de H.W. Iordensweg en N 791 Wilp) afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. U wordt omgeleid met borden.

Tijdens deze afsluiting kunnen weggebruikers gebruik blijven maken van afrit 22 Twello vanaf de A1. Het is dan alleen mogelijk om richting Bussloo/Posterenk te gaan. Komt u vanuit Twello en wilt u richting de A1 volg dan omleidingsroute "S". U gaat dan via Zuiderlaan-Leigraaf-Tienmorgen-Sluinerweg. Komt u vanaf A1 richting Twello geldt dezelfde route, maar dan andersom. Lokaal verkeer volgt vanaf de N791 en omgeving Posterenk de omleiding via Wilp - Wilpsedijk richting de N344.

Op bijgevoegd kaartje ziet u de omleidingsroutes (paarse en blauwe lijnen) en de afsluiting (rood) aangeduid. Houd rekening met extra reistijd tussen de 5 en 10 minuten. Fietsers kunnen vanaf de H.W. Iordensweg wel naar het westelijke fietspad van de Fliertweg.

Waarom deze weekendafsluiting?

Om ruimte te creĆ«ren voor de verbreding van de A1 vindt er een reconstructie plaats van de Fliertweg. Het oostelijke deel van de Fliertweg tot aan de bocht schuift op richting het noorden. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de bestaande verharding, grondwerk (voor het zandbed, puin en afwerken van de bermen), asfalteren, straatwerkzaamheden voor de middengeleiders, verplaatsen van bebording en aanbrengen van markering. 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen