Uitbreiding A1 Apeldoorn-Twello

 

 

De A1 is een belangrijke verbinding tussen economische gebieden binnen en buiten Nederland. Uitbreiding van de weg zorgt ook voor een economische impuls voor de regio.

Rijkswaterstaat werkt hiervoor samen met de provincies Overijssel en Gelderland en de Regio Stedendriehoek. Bouwbedrijf Heijmans voert de werkzaamheden uit.

 

IFrame
 
 
IFrame

Actueel

Nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"10","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"242705"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Naar al het nieuws

Volg & check voor vertrek

▸ Volg actuele werkzaamheden en hinder in de BouwApp.

▸ Check voor vertrek de meest actuele reisinformatie via vanAnaarBeter.nl.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de werkzaamheden van de A1 Oost Apeldoorn - Twello? Abonneer u dan op de nieuwsbrief.

Inschrijven

 

 

 

 

Cookie-instellingen