Infographic duurzaam verbreden A1 Oost

17-04-2023
1036 keer bekeken

Deze infographic is een grafische weergave van de maatregelen om de verbreding van de A1 tussen aansluiting (20) Apeldoorn-Zuid en aansluiting (22) Twello zo duurzaam mogelijk te realiseren.

Rijkswaterstaat en Heijmans hebben de ambitie om de A1 tussen Apeldoorn en Twello zo duurzaam mogelijk te verbreden. Stap voor stap zijn we op weg naar het emissie-loos en circulair uitvoeren van deze verbreding. We verduurzamen in de gehele keten en dat maakt dit project uniek. Het is hiermee een voorbeeld voor toekomstige projecten.

Deze infographic zal de komende tijd verder worden ontwikkeld en worden voorzien van extra informatie. Het is als het ware de kapstok van onze verhaallijn over het zo duurzaam mogelijk realiseren van dit grootschalige infraproject. De verbreding van A1 Oost is een project om te ervaren. De weg er naartoe, hoe we het doen, welke obstakels we tegenkomen, hoe nieuwe inzichten worden toegepast, wat goed gaat en wat beter kan. Volg de verdere ontwikkelingen op deze projectwebsite.

Afbeeldingen

Cookie-instellingen