A1 twee nachten afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting Deventer.

16-05-2024
311 keer bekeken

De A1 wordt voor verkeer in de richting Apeldoorn tussen aansluiting (23) Deventer en knooppunt Beekbergen afgesloten op maandagavond 27 mei vanaf 21.00 uur tot dinsdagochtend 28 mei 05.00 uur.

Op dinsdagavond 28 mei zal de A1 voor verkeer richting Deventer tussen knooppunt Beekbergen en aansluiting (23) Deventer worden afgesloten vanaf 21.00 uur tot woensdagochtend 29 mei 05.00 uur. 

Het verkeer zal tijdens de afsluitingen worden omgeleid. 


Advies aan weggebruikers
•    Omleidingsroutes worden aangegeven; volg de aanwijzingen op de borden langs de weg. 
•    Houd rekening met extra reistijd van 30 minuten en onverwachte drukte.
•    Raadpleeg voor vertrek de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel van AnaarBeter of volg het Twitterkanaal @RWSverkeersinfo.

Omleidingsroutes 
•    Doorgaand verkeer vanuit Amersfoort en Apeldoorn richting Hengelo en Duitsland wordt omgeleid via de A50, A28 en N35.
•    Doorgaand verkeer vanuit Duitsland en Hengelo richting Amersfoort en Apeldoorn wordt omgeleid via de N35, A28 en A50.   
•    Doorgaand verkeer vanuit Utrecht en Arnhem richting Hengelo en Duitsland wordt omgeleid via de A12, A18 en N18.
•    Doorgaand verkeer vanuit Duitsland en Hengelo richting Arnhem en Utrecht wordt omgeleid via de N18, A18 en A12. 
•    Lokaal verkeer tussen Apeldoorn en Deventer wordt in beide richtingen omgeleid via de N345 en N348.

Vergroten capaciteit A1 Apeldoorn-Azelo
Toenemend (vracht)verkeer zorgt voor veel vertraging op de A1 Oost tussen Apeldoorn en Azelo. Dit traject is een belangrijke verbinding tussen economische gebieden binnen en buiten Nederland. Goede doorstroming op deze route is tevens belangrijk voor de bereikbaarheid en economische ontwikkeling van de regio. Daarom werken rijk en regio samen aan het vergroten van de capaciteit van de A1 Oost. Het gedeelte tussen aansluiting Twello en knooppunt Azelo is al eerder verbreed. 

Meer informatie?
Verkeersinformatie is te vinden op www.rijkswaterstaatverkeersinformatie.nl of op vanAnaarBeter.nl. Achtergrondinformatie en actuele werkzaamheden zijn na te lezen op www.A1Oost.nl.
U kunt ook bellen met het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat op 0800-8002 van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 20:00 uur en in het weekend en op feestdagen van 10:00 uur tot 18:30 uur.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Water. Wegen. Werken. Rijkswaterstaat.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen