In vogelvlucht over de A1- Deel XIII

06-10-2020
569 keer bekeken

De A1 is een belangrijke verbinding tussen economische gebieden binnen en buiten Nederland. Uitbreiding van de weg zorgt dan ook voor een economische impuls voor de regio. Rijkswaterstaat werkt hiervoor samen met de provincies Overijssel en Gelderland en de Cleantech Regio. Bouwbedrijf Heijmans voert de werkzaamheden uit.

Een indruk krijgen hoe het staat met de werkzaamheden van de verbreding van de A1 Apeldoorn- Azelo? Bekijk hier een kort filmpje met een overzicht van de A1 op verschillende trajecten. De voortgang van de werkzaamheden laten we maandelijks via deze vogelvlucht zien!

Met de extra rijstrook geopend tussen Twello en Rijssen, gaat het werk onverminderd door. Eerst zien we het viaduct 'de Wilpsedijk', waar ook de extra rijstrook goed te zien is, om vervolgens door te gaan naar het viaduct 'Koerhuis' en de werkzaamheden bij de aansluiting met de N348. We vliegen door naar de geluidsschermen bij Biddemanskolk, de op-en afrit Lochem, het viaduct Wolves, de werkzaamheden bij de Linschotbrug en we zien nog asfalteringswerkzaamheden. 
Vlieg je mee?!

Afbeeldingen

Apeldoorn - Azelo oktober 2020

Twitter

Cookie-instellingen