Heiwerkzaamheden van 11 tot en met 14 mei in de buurt van Colmschate

May 07, 2020
356 keer bekeken

De A1 is een belangrijke verbinding tussen economische gebieden binnen en buiten Nederland. Uitbreiding van de weg zorgt dan ook voor een economische impuls voor de regio. Rijkswaterstaat werkt hiervoor samen met de provincies Overijssel en Gelderland en de Cleantech Regio. Bouwbedrijf Heijmans voert de werkzaamheden uit.

In het kader van de verbreding van de A1 Apeldoorn-Azelo worden er geluidsschermen geplaatst ter hoogte van Colmschate.

Wat gaan we doen?
De geluidsschermen hebben in de meeste gevallen een hoogte van twee of drie meter. Er is voor gezorgd dat de schermen goed bij elkaar passen zodat er een rustig wegbeeld ontstaat. Voor de fundering van deze schermen worden er heipalen in de grond geslagen. Na de heiwerkzaamheden kunnen de geluidsschermen geplaatst worden en dat is eind mei 2020 afgerond. Colmschate zal dan minder geluidsoverlast ervaren van het voorbij zoemende verkeer op de A1.

Wanneer?
De heiwerkzaamheden staan gepland van maandag 11 mei tot en met donderdag 14 mei. Globaal zal er tussen 07:00u in de ochtend tot 17:00u in de middag gewerkt worden. Na het aanbrengen van de betonnen funderingspalen worden stalen staanders geplaatst met betonnen elementen daartussen.

Hinder voor de omgeving
Wanneer er in uw omgeving een geluidsscherm wordt geplaatst, kunt u hiervan geluidshinder ervaren tijdens de heiwerkzaamheden.

Hinder voor weggebruikers
Er is geen hinder voor de weggebruikers.
 

Images

Twitter

Cookie settings