Afsluiting viaduct Oxersteeg vanwege asfalteringswerkzaamheden

December 19, 2019
351 keer bekeken

De A1 is een belangrijke verbinding tussen economische gebieden binnen en buiten Nederland. Uitbreiding van de weg zorgt dan ook voor een economische impuls voor de regio. Rijkswaterstaat werkt hiervoor samen met de provincies Overijssel en Gelderland en de Cleantech Regio. Bouwbedrijf Heijmans voert de werkzaamheden uit.

Vanwege asfalteringswerkzaamheden wordt de Oxersteeg van maandag 13 januari 2020 tot en met vrijdag 17 januari 2020 (één week) afgesloten voor autoverkeer.

In het kader van de uitbreiding van de A1 Apeldoorn- Azelo zijn  verschillende nieuwe viaducten over de A1 gebouwd. Het oude viaduct ‘Zwormer’ is vervangen door het nieuwe streekoduct ‘de Oxersteeg’, met aan de westzijde een ecopassage. Deze verbindt de landgoederen Oxe en Banninck met elkaar en dieren uit de omgeving kunnen hier veilig de A1 oversteken. De werkzaamheden aan het viaduct de Oxersteeg zijn bijna ten einde.

Nieuw asfalt
Vanwege asfalteringswerkzaamheden wordt de Oxersteeg van maandag 13 januari 2020 tot en met vrijdag 17 januari 2020 (één week) afgesloten voor autoverkeer. Van maandag tot en met woensdag kunnen fietsers en voetgangers onder begeleiding van verkeersregelaars wel  langs het werk.
Op donderdag 16 en vrijdag 17 januari 2020 is het viaduct geheel afgesloten voor alle verkeer in verband met het asfalteren van het viaduct. Tijdens deze afsluiting is een omleidingsroute ingesteld. Deze omleidingsroute is ter plekke met borden aangegeven.

Meer informatie?

Achtergrondinformatie en actuele werkzaamheden voor de uitbreiding van de A1 Apeldoorn-Azelo zijn na te lezen op deze website. 

Verkeersinformatie is te vinden op www.rijkswaterstaatverkeersinformatie.nl.
Men kan ook bellen met het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat op 0800-8002 van maandag tot en met vrijdag van 07.00 uur tot 20:00 uur en in het weekend en op feestdagen van 10:00 uur tot 18:30 uur.

Images

Twitter

Cookie settings